Alles over
de Strandvijfdaagse

De wandeltocht langs de Zeeuwse kust en Goeree

Houd je van wandelen langs de kust? Dan is de Strandvijfdaagse iets voor jou.

Je wandelt in 5 dagen 120 kilometer langs de Zeeuwse kust en Goeree. Onderweg loop je over de Brouwersdam, de Oosterscheldekering en de mooie Nederlandse stranden.

’s Nachts overnacht je met alle andere deelnemers in je eigen tent op het veld van de lokale voetbalvereniging. Wij vervoeren iedere dag je bagage, zodat je relaxed en zorgeloos op wandelvakantie bent.

’s Avonds organiseren we iedere dag een feestje, zodat je gezellig kunt samenkomen met de andere deelnemers.

Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve week, met mooie strandwandelingen? Dan is de Strandvijfdaagse dé gelegenheid om dit te beleven.

Hou je van wandelen langs de kust? Dan is de Strandvijfdaagse iets voor jou. 

De dagen

In 5 dagen wandel je bijna 120 kilometer, waarvan 2/3 over het strand en 1/3 over verharde ondergrond. De route is als volgt ingedeeld:

Klik op de link om meer te weten te komen over de route van die dag.

Bagage en overnachting

Jouw bagage wordt iedere dag in onze vrachtwagen ingeladen en naar de volgende overnachtingslocatie gebracht. Op de overnachtingsplaats slaap je in jouw eigen tentje. Het is raadzaam om jouw bagage waterdicht te verpakken. De bagage wordt op de overnachtingslocatie in de open lucht gelegd. Een gasbrander en/of campinggastel is ten strengste verboden.

Eten/drinken

’s Ochtends krijgt je een ontbijt/lunchpakket uitgereikt. De ontbijt/lunchpakketten worden verzorgd door voetbalvereniging ZSC’62. Elke ochtend en ’s middags bij aankomst op de overnachtingsplaats is er gratis koffie en thee tot 17:00 uur. Van maandag tot en met donderdag wordt rond 18.30 uur de warme maaltijd uitgereikt. De cateraar voor de warme maaltijden is SEC Catering.

Verzorging

Dagelijks is een EHBO-team uit Ouddorp aanwezig van 16:00 uur tot 18:00 uur om je voeten te verzorgen. Verder zijn er 2 tot 3 sportmasseurs die je tegen betaling kunnen masseren.

Kosten en vervoer

De kosten voor deelname aan dit relaxte wandel-kampeerevenement bedragen 270 euro.

Start- en finishplaats zijn bereikbaar per openbaar vervoer. In Vlissingen rijdt op zondag een pendelbus van NS- station naar het sportcomplex van GPC Vlissingen aan de Bosweg. Verder bieden wij nog twee andere mogelijkheden aan:

  • Voor deelnemers die met de eigen auto reizen is er de mogelijkheid om op zondag 29 juni 2025 (voorafgaand aan de strandvijfdaagse) de auto te parkeren op het parkeerterrein bij de finish in Rockanje. U reist dan met onze bus naar Vlissingen. De kosten hiervoor zijn 17 euro per persoon. De bus vertrekt om 14:00 uur uit Rockanje.
  • Voor deelnemers uit Zeeland, West Brabant en België bieden wij de mogelijkheid om op vrijdag 4 juli 2025 (na afloop van de strandvijfdaagse) vanuit Rockanje met onze bus via een tussenstop bij NS-station Goes en NS-station Vlissingen naar het sportcomplex van GPC Vlissingen aan de Bosweg te Vlissingen te reizen. De kosten hiervoor zijn 16 euro. De bus vertrekt om 12:30 uit Rockanje.

Impressie

Wil je een impressie krijgen van de Strandvijfdaagse? Bekijk dan onderstaande video’s.

Schrijf je direct in voor de Strandvijfdaagse

Vul het formulier in, voltooi de betaling en doe mee aan de leukste en mooiste wandelvakantie van Zeeland.

Schrijf je in